JOIN THE ICONIC FEELINGS

Predstavujeme Vám fascinujúci módny plissé svet, v ktorom ženy žijú naplno a preciťujú každý moment

V živote nejde len o špeciálne príležitosti, ale záleží na všetkých dňoch. Vždy je predsa možnosť cítiť sa krásna. Plissé je ikonou v móde už od čias Egypta a módne ikony sa odjakživa do plissé rady obliekali. Získajte schopnosť očariť seba a svoje okolie. Jankiv Siblings vás pozýva do sveta, kde je každý deň špeciálnou príležitosťou a dopraje vám ikonické pocity.

Vstúpte do očarujúceho sveta plissé a podmaňte svoju krásu, krásou nových produktov.

Naša tvorba je od úplného začiatku prioritne zameraná na plissé, vytváranie a uchovávanie tradícií a hodnôt tejto nádhernej umeleckej techniky. Naším hlavným cieľom je vrátiť plisovanie na zoznam najžiadanejších módnych artiklov. Počas nášho fungovania sa zameriavame na odbornosť a znalosť práce s plissé tak, aby sme ho mohli s čistým svedomím prostredníctvom emócie v našich produktoch ponúkať vám, našim klientom. Rovnako tak službu plisovania látok ponúkame širokej verejnosti, návrhárom, divadlám, respektíve všetkým záujemcom o plissé. Plisovaním sme si prešli od úplného začiatku. Chceli sme mu do hĺbky porozumieť a chápať ho od základov. Vďaka našim doterajším skúsenostiam vám dnes vieme ponúknuť garanciu toho, že akýkoľvek produkt od nás je kvalitne a odborne spracovaný. Pod kvalitu plissé Jankiv Siblings sa podpisujeme my ako značka, ale aj my ako ľudia.

Vďaka našim znalostiam sme mohli rozbehnúť úspešnú spoluprácu so značkou Ozeta, plisovať pre významných dizajnérov ako je napríklad Boris Hanečka, podieľať sa na tvorbe plisovaných topánok s univerzitou Tomáša Baťu v Zlíne, spolupodieľať sa na tvorbe divadelných kostýmov veľkého muzikálu Jánošík alebo participovať na tvorbe viacerých diplomových a semestrálnych prac. Dôkazom našej lásky k plisovaniu sú aj ocenenia, ktoré sme za naše pomerne krátke fungovanie získali – Zlatá Fatima za najlepší dámsky výrobok roka, Podnikateľka Slovenska a Opálové zrnko udeľované mestom Prešov za inovácie a pozitívny prístup k podnikaniu.

 08-IMG_8650  09-IMG-7608  IMG_5521

Milujeme plisované záhyby a milujeme to, ako padnú ženskej postave. Plissé lichotí, formuje krivky, vie zakryť alebo potlačiť nedokonalosti na tele a je neuveriteľne všestranné. Z obyčajnej látky dokáže vytvoriť ohromujúci kúsok, ktorý pretvorí na zaujímavú hru detailov a odleskov. Na jednej strane je plissé schopné zakrývať všetky pokrčenia, takže vyzeráte sviežo a pekne upravená, aj keď ste odev nosili celý deň. Na druhej strane, akýkoľvek odev vyrobený z plissé je vďaka plisovanej textúre okamžite zaujímavejší ako väčšina ostatných látok. Dokáže pozdvihnúť akýkoľvek materiál na vyššiu úroveň a pretvoriť tak každý odev na očarujúci kúsok prepojený s dávnou históriou.

V nových produktoch sme kládli hlavný dôraz na krásu plisovaného materiálu. Charakterizujú ho čisté línie a jednoduchosť, ktorá sa prelína s funkčným vizuálnym efektom. Modely sú určené na každodenné nosenie, lichotia oku a ženskej postave. Rafinovane vytvárajú líniu presýpacích hodín, pričom strih zvýrazňuje ženský pás. Postava v modeli pôsobí vyššie, má opticky dlhšie nohy a je súmernejšia.
Pri každom kuse oblečenia od nás dostávate záruku toho, že produkt môžete bez obáv profesionálne chemicky čistiť alebo prať ručne vo vlažnej vode bez straty ostrosti plisovania. Kvalita nášho ručného plisovania zabezpečuje stálosť plissé aj po vyčistení, a to bez narušenia vzhľadu. Akékoľvek plisé sa však nesmie žehliť, aby sa zachovalo v neustále očarujúcom stave.

Celým naším novým portfóliom sme sa snažili podporiť minimalizmus kapsulového šatníka a priniesť oblečenie dennej potreby, ktoré dokáže do bežného fungovania vniesť krásu. Zamerali sme sa na to, aby kúsky nepodliehali trendom a slúžili vám mnoho rokov. Stavili sme preto na základné farby, ktoré sa dokonale hodia do monochromatických outfitov. Ide o nadčasový trend, ktorý sa jednoducho tvorí, opakuje a pristane naozaj každej žene. Vďaka univerzálnej farebnosti vo svojom šatníku s ľahkosťou poskladáte elegantné outfity, ktoré nevyžadujú komplikovanú kombinatoriku, no zachovajú si vizuálnu efektnosť a pohodlnosť.

03-IMG_2111  02-IMG_2098  01-IMG_2086

Plisované sukne ako hlavný pilier našej tvorby, ktoré nájdete v kategórii plissé daily charm, poskytujú úžasný pohyb pri nosení. Sú praktické a pohodlné, pretože umožňujú prúdenie vzduchu v odeve. Pri ich tvorbe sme stavili na veľmi obľúbenú midi dĺžku vhodnú ako v lete k sandálom, tak aj v zime k čižmám. Pás každej sukne je prispôsobivý a pohodlný. Je tvorený širokou a pružnou gumou, ktorá sa vďaka svojej variabilite vyhýba striktne stanoveným veľkostiam, preto ju môžete nosiť aj po prípadnej zmene konfekčnej veľkosti. Sukne tak sedia viacerým typom a veľkostiam postáv.
V portfóliu nájdete aj nový kúsok oblečenia, a tým sú vesty s plisovaným dielom v čistej strihovej línii,  ušité v kombinácii s príjemným vlneným materiálom. Sú ideálnym kúskom na každý bežný deň, keď sa chcete cítiť pohodlne, no zároveň výnimočne. Nájdete ich taktiež v kategórii plissé daily charm.

05-IMG_2141  06-IMG_2143

V našom dizajne sa snažíme podporiť jednoduchú funkčnosť, ktorú možno oceniť hlavne pri dennom nosení. Do bežných rutín chceme prostredníctvom našej tvorby priniesť eleganciu a vnášať do každodennosti pocit výnimočnosti. Preto sme pre vás vytvorili GLEAM ručne plisované šatky s naším najjemnejším plisovaním, ktoré nájdete v kategórii plissé essentials. Môžete ich nosiť okolo krku, cez hlavu alebo si ich len tak, ako doplnok, uviazať na kabelku alebo ruku. Kreativite sa medze nekladú.

07-1-_08B2296

V kategórii plissé essentials nájdete taktiež našu ďalšiu novinku, ktorú už môžete vidieť pár týždňov na našom instagrame. Je ňou plisovaná ANGEL ozdoba, ktorá dodá charizmu a krásu nielen vášmu vianočnému stromčeku. Darčekovou sadou troch alebo piatich kusov anjelikov môžete potešiť aj svojich blízkych.

03-_08B2976

V novom portfóliu sme dali druhú šancu aj už vyrobeným a málo noseným odevom v obehu, a taktiež odpadu a zvyškom z našej výroby. Prinavrátili sme tak život používaným kúskom oblečenia, aby mohli spolu s vami prežívať svoj jedinečný príbeh. Zodpovedne sme vybrali pekné používané kúsky oblečenia,  vyčistili sme ich, ak bolo potrebné niečo sme opravili a preplisovali alebo sme na ne aplikovali plissé ručne. Vytvorili sme tak dizajnové a nadčasové kúsky, ktoré budú niesť posolstvo a hlbšiu myšlienku. Kolekcia CHARM REDIZAJN z kategórie plissé redizajn je tvorená jedinečnými  kúskami, ktoré spájajú udržateľnosť, cirkuláciu a krásu.  

Veríme, že produkty, ktoré sme vytvorili, dokážu naplniť túžby všetkých žien, ktoré sa nechajú očariť fascinujúcim svetom plissé. Každý produkt z nového portfólia je tak trochu iný, lebo každého jedného sa dotkla skutočná ľudská ruka. Vlastniť produkt, ktorý nikto iný nevlastni je preto v dnešnej dobe pokladané za istú formu luxusu.

nove

Chytilo vás plissé za srdce? Pridajte sa k ženám, ktoré sú vďaka plissé očarujúce, ikonické a šťastné.
Nové produkty nájdete v nedeľu 14.11.2021 od 19 hodine na našom e-shope www.jankiv.com

 

Späť do obchodu