JANKIV SIBLINGS pre OZETA - jeseň/zima 2021

Je nám potešením predstaviť vám pokračovanie jedinečnej slovenskej spolupráce. So značkou OZETA sme opäť spojili sily, aby sme vám priniesli eleganciu, ženskosť, tradíciu, umenie a príjemné materiály v novej kolekcii jeseň/zima 2021.

Na začiatku leta sme vám predstavili limitovanú edíciu plisovaných šiat. Dnes by sme vám radi porozprávali o pokračovaní tejto exkluzívnej spolupráce.

Kolekciu na sezónu jeseň/zima 2021 sme postavili na ďalšom základnom kúsku dámskeho šatníka – sukni. Pripravili sme pre vás mimoriadnu kolekciu ručne plisovaných sukní, ktoré sú charakteristické univerzálnymi farby, netradičným umeleckým plissé, prepracovanými krajčírskymi detailmi  a rozpoznateľným rukopisom spolupráce JANKIV SIBLINGS pre OZETA. 

4-6C559BCF-6CC3-4D3F-B4B4-19487E7241DE

Neformálne, no pritom elegantné oblečenie je asi najčastejšou voľbou mnohých dám. Elegancia ženám pomáha k pocitu sebaistoty a púta pozornosť okolia. Veríme, že reprezentatívny vzhľad sukní a ich kvalitné spracovanie ocení každá majiteľka casual šatníka. My v JANKIV SIBLINGS veríme, že sa kvalitná a dobre sediaca sukňa môže stať jedným z nenahraditeľných kúskov dámskeho šatníka.

Limitovanú edíciu ručne plisovaných sukní sme navrhli tak, aby boli kombinovateľné do elegantných outfitov, ktoré by nevyžadovali komplikovanú kombinatoriku, no zachovávali si efektnosť a pocit očarenia. Taktiež sme sa zamerali nato, aby boli prepojené s inými produktmi z aktuálnej kolekcie OZETA, no zároveň sa dali skombinovať s ich predchádzajúcimi kolekciami.

3-6B69B2B5-24F0-4EBB-AAC8-109FE28AE72B

Kolekcia je charakteristická eleganciou a teplými materiálmi, vhodnými do sychravého a chladného počasia. Materiály, ktoré sme na sukne použili, sú  veľmi prijemné zmesovky pozostávajúcu z viskózy s polyesterom a vlny s polyesterom. Viskóza je zástupca prírodného materiálu, ktorý obohacuje nosenie o mnoho pozitívnych vlastností, akými sú napríklad dobré absorpčné schopnosti, príjemný pocit na pokožke, mierne chladivý efekt a splývavosť.  Vlna je taktiež zástupcom prírodného materiálu a je základným a unikátnym prírodným izolantom tepla. To znamená, že v zime vás zahreje a v lete ochladí. Polyester je v zložení látky, na ktorú aplikujeme plissé, nesmierne dôležitý na to, aby plissé udržiaval po hromade aj po chemickom čistení. Taktiež zabezpečuje stálosť a potrebnú ostrosť plisovania aj po niekoľkonásobnom sedení a nosení. 

Sukne sú vyrobené v univerzálnych zemitých farbách – camel, bordová a khaki. Ide o farby, ktoré sa skvele kombinujú, a sú ideálne pre monochromatické outfity tón v tóne. Sukne však skvele vyniknú aj s čiernou a  neutrálnymi farbami ako je béžová či sivá. Skombinovať môžete medzi sebou svetlejšie tóny – béžová, camel, smotanová alebo tmavšie – olivová, škoricová, hnedá. Možnosti kombinovania sú takmer nekonečné a táto nadčasová farebná klasika si určite nájde miesto v ktoromkoľvek šatníku. Veríme, že všestrannosť farieb využijete v pracovných outfitoch s blúzkami alebo s topom na ramienka na spoločenské príležitosti.  

1-4A4307D8-04C3-40CF-812A-15554F4D828C

Sukne sú v páse riešené na gumu, tým pádom sadnú veľkostiam 36 až 42. Vďaka tomu ich dáma môže nosiť dlhé roky aj po prípadnej zmene konfekčnej veľkosti.  Je možné ich chemicky čistiť bez straty ostrosti plisovania. Sukne sa však nesmú žehliť, čo je zároveň aj ich prednosť. Ide preto o výhodnú investíciu do nadčasového kúsku oblečenia, ktorý nepodlieha trendom, je nositeľný na veľa príležitostí a bude dáme slúžiť mnoho rokov.

Každá žena má špecifický typ postavy, no my v JANKIV SIBLINGS veríme, že plissé pristane každej dáme, ak je vytvorené správne. V našej tvorbe je charakteristické zvýraznenie partie pásu do všeobecného ideálu ženskej postavy – presýpacích hodín. Jej cieľom je zvýrazniť pás, predĺžiť nohy, postavu zosúmerniť a zharmonizovať tak celý výzor ženskej postavy. Strihy sukne sme zvolili také, aby lichotili rovnako útlej postave, ako tej plnšej. Áčkový, teda kruhový strih krásne prekryje väčšie bruško a boky a púzdrový, teda rovný strih zase krásne zjednotí celkový vzhľad postavy.

Plisované sukne si vyžadujú pri výrobe veľké množstvo látky. Vďaka tomu však poskytujú pri nosení úžasný pocit voľnosti. Sú pohodlné, pretože umožňujú prúdenie vzduchu v odeve a voľnosť pohybu.  Plisovaný efekt na sukni je praktický aj z toho dôvodu, že zakrýva všetky pokrčenia, takže vyzeráte sviežo a upravene, aj keď ste odev nosili celý deň. Navyše, akýkoľvek odev vyrobený z plissé je vďaka očarujúcej hre tieňov a lesku okamžite zaujímavejší, ako akýkoľvek iný.

9-_32A5901

V spojení so značkou OZETA sme vám, našim zákazníkom, priniesli opäť tú najvyššiu kvalitu. Tieto nádherné a elegantné sukne vás budú dokonale sprevádzať v práci, na firemných večierkoch, koncertoch, divadelných predstaveniach a na všetkých ostatných spoločenských udalostiach. Pri ich tvorbe sme dbali na vhodný strih, kvalitné materiály a precízne spracovanie. Zamerali sme sa na nadčasovosť a univerzálnosť využiteľnú pre formálne i menej formálne dni – všetko v súlade s hodnotami značky OZETA a JANKIV SIBLINGS.

Príďte sa nimi nechať naživo očariť a vyskúšať si tú svoju.

Sukne nájdete exkluzívne len v kamenných predajniach OZETA v Aupark Košice a Aupark Bratislava alebo na www.ozeta.sk

Späť do obchodu