Už nikdy viac !?

Umenie a jemný dizajn vyzdvihujú dokonalosť osobnosti

 

Nová éra značky Jankiv Siblings

 

  • Klesne človeku IQ o 40 bodov ak sa mu niečo nepodarí?
  • Bol by učenec z 15 storočia rovnako výnimočný a uznávaný aj dnes?
  • Stala by sa Marilyn Monroe symbolom ženskej krásy ak by sa narodila v 21. storočí?

jankiv siblings - uz nikdy viac-8

 

* Človek často vidí sám seba horšie ako ho vníma jeho okolie. Scéna dokonale odráža pohľad nášho podvedomia, čím značka v kampani poukazuje na skutočnosť, že v jedinečnosti je krása a nedokonalosť nás robí ľuďmi.
Nezáleží na názore ostatných. Som jedinečná z každého uhla pohľadu.

 

Jankiv Siblings uzatvára éru tvorby, v ktorej značku charakterizovala predovšetkým folklórna móda a prináša nový smer plisovanej módy do Európy.

Jankiv Siblings je módna značka, ktorej tvorba je známa a charakteristická plisovaním. S narastajúcim záujmom o kvalitnú, trvácnu a k planéte šetrnú módu sa značka rozhodla pripraviť okrem folklórnej kolekcie aj produktové rady BIZNIS / CASUAL, MAMIBEJBI či UMENIE JANKIV. U tých sa stretla s nečakaným, veľmi pozitívnym ohlasom. Produkty ocenila široká verejnosť ale aj módna scéna, kde značka získala ocenenia ako Zlatá Fatima a svoje produkty predstavila na podujatiach ako Eurovea fashion awards

 

Značka Jankiv Siblings v lete 2020 prešla kompletnou premenou a svoju novú víziu predstavila v novej ikonickej kampani.

 

 

“Móda je v súčasnosti veľmi dynamické prostredie a rýchlo sa mení hlavne kvôli fast fashion značkám. Vzhľadom k neustále rastúcemu dopytu po kvalite, trvácnosti a nadčasovosti je potrebné prinášať vždy inovatívne myslenie a prístupy k tradičným remeslám, aby nezanikli. Naším primárnym cieľom bolo vždy oživiť techniku plisovania látok, ktorá je podľa nás úchvatná a preniesť ju do 21. storočia. Plisované produkty boli za takmer celú svoju viac ako štyritisíc ročnú históriu prémiovým produktom tej najvyššej kvality. Od založenia značky naše produkty prešli mnohými zmenami aby dosiahli dnešný prémiový punc. Progres značky v zahraničí je dôkazom toho, že aj na východnom Slovensku sa v móde dajú robiť veľké veci.” hovorí spoluzakladateľ značky a expert na plisovanie látok Michal Jankiv.

 jankiv siblings - uz nikdy viac-5

* Vystúpme zo svojho “ odrazu “ 

Scéna poukazuje na jedinečnosť a sebadôveru ženy ktorá vystúpi z vlastného “tieňa”/ odrazu. Nemusím a nepotrebujem vyzerať ako iná žena, aby som bola pekná, pretože som jedinečná taká aká som.

 

 

Jedným z najbližších cieľov značky Jankiv Siblings je priniesť novú exkluzívnu kolekciu nadčasových produktov a následne expandovať na zahraničné trhy, kde dopyt po jej produktoch neustále rastie. Pre servis, ktorý značka poskytuje zákazníkom, je kľúčovo dôležité aby mala fyzickú prítomnosť v krajine kde má svojich zákazníkov. Nový vlajkový model šiat Caroline by Jankiv Siblings, predpovedá trend, ktorým sa značka uberá a je akousi predzvesťou toho, na čo sa môžeme v novej kolekcii tešiť.

jankiv siblings - uz nikdy viac-10

* V snoch sa stávame tým kým túžime byť v skutočnosti.

Virtuálna realita dokonalého života na sociálnej sieti sa stáva našim domovom. Merítkom úspechu a kvality života je popularita a počet lajkov. Zdanlivý sociálny život nás odcudzuje a berie nám ľudskosť…

 

„Nový model šiat je prirodzeným vyústením rozšírenia portfólia našich produktov, ktorý reaguje na potreby a požiadavky našich klientov. Značka chce tvoriť exkluzívnu svetovú ale aj nadčasovú módu. Nový model šiat je výsledkom niekoľkoročného úsilia a tvorby z posledného obdobia, ale aj dopytu našich zákazníkov po nekonfekčných veľkostiach. Veľmi sa teším na predstavenie novej kolekcie ktorá prinesie produkty predovšetkým pre neštandardné a nekonfekčné postavy ale aj spoluprácu, ktorú sme nedávno nadviazali a predstavíme ju už na jeseň 2020.” Dopĺňa Karolína Jankivová, spoluzakladateľka a dizajnérka značky Jankiv Siblings."

 

 

Značka predstavuje nový produkt v odvážnej kampani 

 

UŽ NIKDY VIAC!?

 

 

 

  • Klesne človeku IQ o 40 bodov ak sa mu niečo nepodarí?
  • Bol by učenec z 15 storočia rovnako výnimočný a uznávaný aj dnes? 
  • Stala by sa Marilyn Monroe symbolom ženskej krásy ak by sa narodila v 21. storočí? 

 

“Značka Jankiv Siblings od jej vzniku reprezentuje tradície, jedinečnosť a unikátnosť. V novej kampani sme chceli poukázať na fakt že tak, ako je tu plisé od nepamäti tak aj človek od nepamäti má potrebu škatuľkovať ľudí do skupín a radiť ich v rôznych rebríčkov “popularity” či “úspešnosti”. Módni guru sa usilujú nájsť najkrajší outfit, súťaže krásy dokonalú ženu, a učitelia najlepších študentov. Všetci sa tak snažíme byť niekým iným, aby sme zapadli do škatuliek, ktoré sme si sami vytvorili.” hovoria zamyslení súrodenci Jankiovci so zjavným údivom v hlase."

jankiv siblings - uz nikdy viac-12

*  “Vitaj v skutočnom svete”

Mať oči neznamená vidieť rovnako ako byť o niečom presvedčený neznamená mať pravdu. Tak čo je skutočnosť a čo “škatuľka”? Vidím konečne samú seba takú, aká v skutočnosti som, alebo nechávam iných aby o tom rozhodli?

 

Značky a aktivisti, po celom svete, sa snažia bojovať za práva minorít no pritom si neuvedomujú, že vytvárajú len ďalšie a ďalšie škatuľky do ktorých radia tých “zlých”, ktorí vidia svet podľa nich inak.

 

V minulosti modely Jankiv Siblings predvádzali známe osobnosti modelingu, showbiznisu či všetky finalistky Miss Slovensko 2019.

V novej kampani značka dáva príležitosť zažiariť mladým začínajúcim a doposiaľ neznámym modelkám, ktoré majú v kampani prekrytú tvár. Prekrytá tvár poukazuje na povrchnosť dnešnej doby posudzovať človeka podľa vzhľadu a značky posudzovať podľa toho kto ich nosí. Tak ako je jedinečným umeleckým dielom každý kúsok z dielne Jankiv Siblings, tak je jedinečný a dokonalý originál aj každý človek. Nezáleží na tom, čo si myslia iní. Náš názor je len obrazom nášho vlastného vnímania sveta a nevypovedá o tom, aký v skutočnosti je ten koho sa pokúšame “súdiť”.

 

jankiv siblings - uz nikdy viac-7

* Caroline vo svete za zrkadlom

Samoľúbosť, pýcha, predsudok? Väzeň vo vlastnom väzení? Je toto život, ktorý skutočne chcem?  Je čas. Už nikdy viac?!

 

S týmto silným posolstvom prináša značka Jankiv Siblings na trh nové šaty, ktoré sú symbolom životného štýlu sebaistej a vyrovnanej ženy, ktorá si vie vážiť samú seba.

 

“Verím, že dámy budú tieto šaty nosiť s rovnakou hrdosťou a vášňou s akou som ich navrhovala” hovorí Karolína."

 

“Myslím si, že slovenská spoločnosť je už pripravená pochopiť túto myšlienku a posun v myslení k lepšej a tolerantnejšej budúcnosti” dodáva na záver Michal s jemu typickým úsmevom na tvári."




Stanete sa nositeľom tohto odkazu a necháte vyniknúť svoju

jedinečnú osobnosť v šatách Caroline by Jankiv Siblings?

 

jankiv siblings - uz nikdy viac-13

Späť do obchodu